drupal analytics
URBAN-TRANS.NET
Долучитися    Увійти
Логін:
Пароль:
 

Чернівцями курсує тролейбус зі Швеції

        

Ще один іноземний тролейбус відтепер курсує вулицями Чернівців. У понеділок, 25 лютого, по маршруту №2 (Університет - Гравітон) запустили тролейбус Volvo швецького виробництва. А невдовзі вулицями міста їздитимуть ще два такі тролейбуси.

Про це кореспондентові molbuk.ua повідомили у тролейбусному управлінні.

quot;Учора ми вперше запустили цей тролейбус по другому маршруту. Це – тролейбус Volvo зі Швеції 1991 року випуску, - розповідає начальник управління Іван ІВАНІЧЕК. – Салон більш комфортабельний, аніж у всіх інших тролейбусах, що курсують Чернівцями. Кузов його зроблений зі скловолокна – він не ржавітиме. Тролейбус м’який, тихий, не гримить і не шумить. В салоні не чути, як він рухаєтьсяquot;.

Тролейбус купили за кошти тролейбусного управління. Щоправда, конкретну суму грошей керівник підприємства не назвав:

quot;Можна купити сім таких швецьких тролейбусів замість одного нового українського. Порахуйте: тролейбус львівського виробництва коштує приблизно 2-2,5 млн гривеньquot;, - сказав Іван Іванічек.

Невдовзі вулицями Чернівців курсуватимуть ще два такі тролейбуси. За словами Івана Антоновича, вони зараз знаходяться на митниці. Крім того, підприємство планує придбати ще п’ять таких тролейбусів, якщо вони виправдають себе.

Джерело: http://molbuk.ua/chernovtsy_news/55937-chernvcyami-kursuye-troleybus-z-shvecyi.html


27 лютого 2013 р., Kostas

Додати коментар