drupal analytics
URBAN-TRANS.NET
Долучитися    Увійти
Логін:
Пароль:
 

Херсонська "Свобода" вимагає звільнити керівника "Херсонелектротрансу"

        

Голова Херсонської міської організації ВО quot;Свободаquot; Євген Матковський звернувся з відкритим листом до в. о. міського голови Херсона Зої Бережної з приводу критичної ситуації на комунальному підприємстві quot;Херсонелектротрансquot;. У зв#8217;язку зі скороченням випуску тролейбусів на маршрут і невиплатою заробітної платні працівникам підприємства quot;Свободаquot; вимагає усунути від керівництва підприємством його нинішнього керманича М. Мосина.

quot;До нас надійшло колективне звернення від працівників підприємства МКП quot;Херсонелектротрансquot; зі скаргою на його керівника М. Мосина, а саме на те, що за часів його керівництва підприємством кількість випусків тролейбусів на маршрут зменшилась майже вдвічі, а працівникам підприємства не виплачено заробітну плату, нараховану за жовтень-листопад 2012 року у сумі понад 1,1 млн. грн.

Замість того, щоб оновлювати парк новими тролейбусами, на територію підприємства завозять нові автобуси, а тролейбуси-quot;гармошкиquot; керівництво вирішило здати на брухт. Від такого ставлення керівництва підприємства потерпає не тільки колектив МКП quot;Херсонелектротрансquot;, а й мешканці міста, зокрема пенсіонери, яким держава надала пільги.

На керівника МКП quot;Херсонелектротрансquot; М. Мосина прокуратура міста Херсон порушила кримінальні справи по ч. 1 ст. 175 КК України, ч. 3 ст. 191 КК України та по ч. 4 ст. 191 КК України.

Тому ми збираємося втрутитися в ситуацію, що склалася на quot;Херсонелектротрансіquot;, з метою усунути від керівництва нинішнього керівника підприємства М. Мосина, поки не завершиться досудове слідствоquot;, – заявив голова Херсонської міської організації ВО quot;Свободаquot; Євген Матковський.

Прес-служба Херсонської міської організації ВО quot;Свободаquot;

Джерело: http://pravda.ks.ua/kherson_ks/important/19301-xersonska-svoboda-vimagaye-zvilniti-kerivnika.html


23 березня 2013 р., kip

Коментарі

Додати коментар