drupal analytics
URBAN-TRANS.NET
Долучитися    Увійти
Логін:
Пароль:
 

Припинення роботи метрополітену

        

У зв#8217;язку з політичними заворушеннями у центрі міста о 16:00 вперше за 53 роки було повністю припинено роботу метрополітену. Відновлено її було рівно за 3 доби, 21 лютого 2014 року. На цей час пасажирам було надано можливість безкоштовно користуватися наземним громадським транспортом, що працював у звичайному режимі руху, збільшено кількість рухомого складу на найбільш популярних маршрутах, а у роботу наземного громадського транспорту внесено такі зміни:

- рух автобусів маршруту №55 влаштовано від Ленінградської площі до станції метро quot;Арсенальнаquot;;

- рух тролейбусів маршрутів №№16 та 18 влаштовано від вулиць Щусєва та Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу через вулицю Чорновола;

- влаштовано тимчасовий додатковий автобусний маршрут сполученням ст. метро «Лісова» - ст. метро «Чернігівська» - Ленінградська площа з кількістю рухомого складу 6 автобусів та інтервалом руху 9 хвилин.

- запроваджено тимчасові додаткові автобусні маршрути вздовж ділянок ліній метрополітену від станції метро «Харківська» по проспекту Бажана, Південному мосту, вул. Саперно-Слобідській, Московській площі, бульварам Дружби народів та Лесі Українки до вул. Басейної та від станції метро «Героїв Дніпра» по Оболонському проспекту до станції метро «Петрівка». Після відновлення роботи метрополітену протягом кількох днів закритими для входу та виходу пасажирів залишалися станції quot;Хрещатикquot; та quot;Майдан Незалежностіquot;, працюючи виключно для пересадки між двома лініями. В повному обсязі метрополітен запрацював тільки 24 лютого 2014 року.


18 лютого 2014 р., skovoroda

Додати коментар